Order truck Order before 19:00 and your item ships today
✓ Official reseller
Bezorg vrachtwagen Customer reviews 9,4/10

Bezit je Reddcoin of QTUM? Verdien extra door te gaan staken

Eerder hebben we al geschreven over het verschil tussen Proof of Work (POW) en Proof of Stake (POW). Kort samengevat: POW is het proces van minen om transacties te controleren en nieuwe crypto te creëren door het belonen van miners. Voor dit proces heb je dure apparatuur nodig (miners) en tevens kost dit proces extreem veel energie. Bij Proof of Stake heb je niet deze dure hardware nodig, iedereen kan staken. In plaats van rekenkracht zet je je vermogen in en op basis van het vermogen dat je hebt krijg je een beloning. Naast dat POS zuiniger is, is het ook nog eens veiliger dan POW. 

Bekende munten om te staken zijn o.a. QTUM, Reddcoin, Dash, Stratis en Lisk.

Wat heb ik nodig om te staken?

Elke POS munt werkt weer anders. Je kunt staken via een bijhorende wallet. Sommige wallets moeten 24 uur draaien (per sessie), anderen 7 dagen per week. Er zijn twee manieren om dit te doen:

1) Laat je computer dag en nacht draaien

2) Koop een StakeBox

Optie 1 heeft als voordeel dat je direct kunt beginnen. Het nadeel is dat een computer alsnog relatief veel energie verbruikt. Ook kan het zijn dat je deze in een woon of slaapkamer hebt staan, niet echt prettig voor het geluid. Ook moeten computers regelmatig opnieuw opstarten vanwege updates of om bepaalde installaties te voltooien. Erg zonde als je hierdoor je beloning misloopt.

Optie 2 is zuiniger en stiller, maar kost wel een klein bedrag om te gaan beginnen. Een StakeBox is een klein apparaatje speciaal gemaakt om te Staken. Eenmaal ingesteld kun je deze bij je router neerzetten en hoef je verder helemaal niks meer te doen. Zuinig en stil! Een StakeBox kost rond de €90 euro. Stel je hebt ongeveer 250 QTUM dan heb je de kosten van de StakeBox al in een paar maanden terug verdiend. Daarna levert het apparaatje alleen maar winst op. 

Op deze pagina kun je voor QTUM berekenen hoeveel rendement je haalt. 

Hoe werkt het precies?

Nadat je de juiste wallet hebt ingesteld hoef je alleen nog maar je munten naar deze wallet te verzenden. Je moet de wallet vervolgens ontgrendelen, wachten op de benodigde aantal bevestigingen van je eerste transacties en vervolgens kun je het staken activeren. 

Verder hoef je niks meer te doen, je zult om de zoveel tijd een beloning ontvangen in vorm van crypto voor het helpen ondersteunen van het netwerk!

 


Stake je Reddcoin en QTUM

Stake je Reddcoin of QTUM met een simpele StakeBox: zuinig en betaalbaar!