Order truck Order before 19:00 and your item ships today
✓ Official reseller
Bezorg vrachtwagen Customer reviews 9,4/10

NEM (XEM) veilig bewaren op de TREZOR hardware wallet

NEM logo

Het is nu mogelijk om NEM (XEM) veilig op te slaan op de TREZOR hardware wallet. In dit artikel kun je lezen hoe je deze munt kunt gebruiken op de TREZOR.

Stap 1: Update firmware

Zorg ervoor dat je minimaal versie 1.6.0 van de firmware hebt geinstalleerd op de TREZOR. Als er een update is dan wordt dit aangeven op https://wallet.trezor.io als je bent ingelogd met je hardware wallet.

Stap 2: Download de NEM Nano Wallet client

De NEM Nano Wallet Client is nodig om NEM te bewaren op de TREZOR. Deze kun je hier downloaden: https://nem.io/downloads/. Je download een zip bestand en deze moet je vervolgens uitpakken met bijvoorbeeld 7zip. Op je Mac kan het zijn dat dit automatisch gaat na het downloaden.

Stap 3: Open de NEM Nano Wallet client

a) Nadat je het zip bestand hebt uitgepakt open je de wallet:

  • Windows: NanoWallet.exe
  • Mac: NanoWallet.app

b) Vervolgens klik je rechtsboven op Login en vervolgens klik je op "Login With TREZOR" (zie onderstaande afbeelding)

NEM TREZOR hardware wallet login

c) Bevestig vervolgens de Mainnet selectie bij netwerk (zie onderstaande afbeelding)

NEM TREZOR hardware wallet login

d) Vervolgens verschijnt er een TREZOR connect pop-up. Hier druk je op "Export", vervolgens vul je de PIN code in op je TREZOR.

NEM TREZOR hardware wallet export

e) Vervolgens zie je jouw NEM adres. Bevestig deze op de TREZOR door op bet corresponderende knopje te drukken met het vinkje.

NEM TREZOR hardware wallet

 

Stap 4: In de NEM wallet

Nu je de wallet hebt geunlocked ben je in het dashboard beland van de NanoWallet. Hier kun je al je transacties zien die je hebt ontvangen en verzonden. Aan de rechterkant kun je de informatie van de markt zien en in het midden de balans van jouw account.

NEM TREZOR hardware wallet

 

Stap 5: NEM naar de TREZOR sturen

Om NEM naar op de TREZOR te zetten klik je in het menu aan de bovenkant op "Account". Vervolgens kun je bij "Address:" jouw adres vinden. Hierheen kun je jouw NEM sturen, vervolgens komen ze op de wallet van jouw TREZOR te staan. Klik op "Show on TREZOR" om het account te controleren op het scherm van de TREZOR. Zo weet je zeker dat je het naar het goede adres stuurt.

NEM Trezor hardware wallet 


Heb je nog geen TREZOR?