Order truck Order before 19:00 and your item ships today
✓ Official reseller
Bezorg vrachtwagen Customer reviews 9,4/10

Waarom de KeepKey?

Wanneer je je voor het eerst aan het oriënteren bent op het kopen van een hardware wallet om je cryptocurrency’s veilig te bewaren, kan het verschillende aanbod een keuze lastig maken. Hier vind je alle voordelen van de Keepkey hardware wallet op een rijtje.

Makkelijk in gebruik

Vergeleken met de andere hardware wallets heeft KeepKey veruit de meest gebruiksvriendelijke software interface. Transacties versturen en ontvangen kan niet gemakkelijker.

De KeepKey is extra gebruiksvriendelijk door de eenvoudige installatieprocedure. Het enige wat u hoeft te doen is de KeepKey client downloaden, het apparaat updaten en u kunt aan de slag. Mocht u er toch niet helemaal uitkomen, vindt u hier onze Nederlandse handleiding.

Shapeshift

Wat uniek is aan de KeepKey, is dat je veilig kunt wisselen tussen je digitale munten, zonder dat je je munten eerst naar een exchange op hoeft te sturen. Het proces is net zo simpel als het sturen van een transactie. Je kunt aan de slag als je je accounts hebt opgezet. Als je vervolgens bijvoorbeeld Bitcoin wilt omzetten in Ether, heb je een account voor beiden nodig. Het enige wat je vervolgens hoeft te doen is de Bitcoin wallet selecteren, aangeven hoeveel je Bitcoin je wilt omzetten en je eigen Ether wallet selecteren. Vervolgens zie je dat de knop op het scherm van ‘Send’ verandert naar ‘Convert and Send’. Wanneer je op deze knop stuurt zet de wallet via ShapeShift je munten om.

Meerdere accounts

Als u meerdere mensen in uw omgeving hebt die van uw wallet gebruik willen maken om munten op te slaan, dan kan dat heel handig met de KeepKey. De KeepKey biedt namelijk de mogelijkheid om meerdere accounts voor één munt aan te maken. Doordat u deze accounts ook een naam kunt geven, kunt u overzichtelijk alle verschillende accounts bijhouden. Dat ziet eruit zoals hieronder:

Design

Het zal je niet ontgaan zijn dat de KeepKey er goed uitziet. Als één van de weinige hardware wallets beschikt de KeepKey over een groot scherm. Dit maakt de interactie met de wallet erg overzichtelijk. Zo kunt eenvoudig inloggen en controleren of u gebruik maakt van het juiste adres bij het versturen of ontvangen van cryptocurrency’s.

Het scherm is een OLED display en werkt dus zonder achtergrondverlichting; het scherm geeft zelf licht af en is dus altijd zichtbaar. Het scherm wordt beschermd met een laag polycarbonaat. Polycarbonaat is een stevig, hard en doorzichtig materiaal, die bekend staat om zijn enorme slagvastigheid. Polycarbonaat is 250 keer sterker dan glas.

Het omhulsel van de wallet is gemaakt van aluminium en is geanodiseerd. Dit houdt in dat het aluminium wordt omgezet in een duurzame, corrosiebestendige, slijtvaste oxidelaag. Bij aanschaf van een Keepkey bent u dus verzekerd van een solide wallet.

Brede ondersteuning voor munten

Met de KeepKey kun je veilig veel verschillende munten bewaren. De KeepKey biedt ondersteuning voor Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, DASH en Dogecoin. Begin 2018 kunnen we ondersteuning verwachten voor veel verschillende ERC-20 tokens, waaronder: ALT, Aragon, Augur, BAT, Civic, Golem, Gnosis, OmiseGo, District 0x en FunFair.

De KeepKey is te vinden in onze webshop